Interad SRL va ofera servicii de transferuri la preturi atractive, in tara precum si in strainatate.

+40 720 831 965

Ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact.

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONS

TRANSFERURI EXTERNE

Serviciul de transfer extern presupune transportul de la o locatie din Romania catre o alta locatie din strainatate si invers, fara ca masina si soferul, dupa ajungerea la destinatie, sa mai ramana la dispozitia clientului.

Daca se doreste ca mijlocul de transport sa ramana la dispozitie, acest lucru este posibil daca apelati la serviciului de inchirieri masini , inchirieri microbuze , inchirieri autocare.

Pentru acest tip de serviciu va punem la dispozitie autoturisme, van-uri, microbuze si autocare conduse de soferi profesionisti, cunoscatori a unei limbi de circulatie internationala.


Tarifelele nu includ taxele de parcare, pod, bac, tuneluri, cazarea si masa conducatorului auto ( cand este cazul ).


FORMULAR REZERVARE TRANSFER EXTERN

informatii plecare

informatii sosire

masini disponibile

Selecteaza orasul de plecare si sosire pentru a vedea masinile disponibile.

informatii client

informatii plata

In urma cereri dvs. va fi emisa o factura proforma cu termen de plata 3 zile. Rezervarea este ferma doar dupa efectuarea platii.


In cazul persoanelor juridice va rugam sa completati informatiile de mai jos, necesare pentru emiterea facturii.informatii anulare

Termenul de plata este de 24 ore in caz contrar comanda se anuleaza

Puteti anula aceasta comanda fara alte costuri pana la ora 12:00. Altfel va trebui sa platiti o taxa de anulare a comenzii egala cu 50% din pretul de rezervare, sau 100% daca anulati mai tarziu de ora 12:00.
business travel

Ne adresam atat turistilor cat si companiilor multinationale deoarece experienta si profesionalismul nostru va stau la dispozitie pentru a va oferi o vacanta de vis, a beneficia de cele mai bune conditii de cazare si transport

www.interad.roInchirieri microbuze

Prin serviciul de inchirieri microbuze va oferim NON STOP van-uri si microbuze VIP unice in Romania conduse de soferi profesionisti, cunoscatori a unei limbi de circulatie internationala pentru orice destinatie din Romania sau strainatate.

Inchirieri autocare

Prin serviciul de inchirieri autocare va punem la dispozitie autocare elegante NON STOP conduse de soferi profesionisti cu o tinuta si conduita exemplara pentru orice destinatie din Romania sau strainatate.

Inchirieri masini

Prin serviciul de inchirieri masini va punem la dispozitie autoturisme cu sau fara sofer pentru orice destinatie din Romania sau strainatate.

Transferuri

Prin serviciul transfer va stam la dispozitie NON STOP autoturisme, van-uri, microbuze si masini conduse de soferi profesionisti, pentru orice destiatie din Romania sau strainatate.